Rodi

Cursus mindful mediteren

ANNA PAULOWNA - Altijd al willen mediteren? Vanaf woensdagavond 6 februari gaan Karin en Robert Gilhuijs van start met een cursus mindful mediteren en de kracht van gedachten in Anna Paulowna. In deze cursus ga je zien wat de invloed is van je gedachten op je leven.


Hoe komt het toch dat als je denkt dat iets gaat gebeuren, dat dat ook gebeurt? Hoe kun je die gedachten in je voordeel laten werken? Hoe wordt je bewust van je gedachten? In deze cursus gaan deelnemers met deze thema's en diverse meditatieoefeningen aan de slag om bewust te worden van je gedachten en hoe je deze in je voordeel kunt laten werken. Meditatie zorgt voor innerlijke rust, balans en voor heling van lichaam en geest. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.
De cursus wordt gegeven bij Karo’s Zorg aan Molenvaart 297 in Anna Paulowna. De cursusdata zijn woensdag 6, 13, 27 februari en 6, 13 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Kijk voor verdere informatie of opgave op www.karoszorg.nl of neem contact op via tel. 0223-522149.

Artikel geplaatst op donderdag 10 januari 2019 - 16:57