Rodi

Kroonkeukens breidt uit met tegels en sanitair
Bekijk nieuwe showroom in openingsweekend

Kroonkeukens is nu ook hét adres voor tegels en sanitair. (Foto's: Vincent de Vries / RM)

HIPPOLYTUSHOEF - Kroonkeukens heeft de showroom flink uitgebreid met tegels en sanitair, waarmee zij nog meer diensten en service kan verlenen aan hun klanten. Zaterdag 19 en zondag 20 januari vindt er een openingsweekend plaats waar iedereen met eigen ogen kan zien wat de nieuwe showroom van Kroonkeukens tegels & sanitair, allemaal te bieden heeft aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.


In vier jaar tijd heeft Kroonkeukens zich gevestigd als dé keukenspecialist in Hollands Kroon. Dankzij de samenwerking met Bouwbedrijf Hollands Kroon kunnen zij een volledige keukenverbouwing realiseren in één week, waarbij alle werkzaamheden uit handen worden genomen. Die werkwijze leidde echter ook geregeld tot de vraag of Kroonkeukens ook tegels en sanitair kon leveren, vertelt Pieter Bregman. "Tot voor kort moesten wij die vraag met ‘nee’ beantwoorden, maar met het toevoegen van tegels en sanitair aan ons assortiment verzorgen wij nu het volledige plaatje."
Naast de vraag vanuit de klantenkring en gezien het feit dat er in Hollands Kroon geen badkamerwinkels meer zijn, vonden compagnons Bregman en Den Hollander de tijd nu rijp om de showroom uit te breiden met tegels en sanitair.
Waar de vakmannen van Bouwbedrijf Hollands Kroon met een strakke planning en vaste onderaannemers alle werkzaamheden voor het verbouwen van een keuken en het plaatsen van sanitair en tegels kunnen verzorgen, is verkoopleider Arie Kossen het gezicht van de uitgebreide showroom van Kroonkeukens. "Ik vertel wat de mogelijkheden zijn die wij te bieden hebben en laat zien wat er allemaal gerealiseerd kan worden. Naast de opgestelde keukens en badkamers in onze moderne showroom, is het vanzelfsprekend ook mogelijk om een 3D-ontwerp te laten maken."
Wanneer men content is met de huidige keuken of badkamer, maar bijvoorbeeld alleen tegels of een wc wil vervangen, dan is dit bij Kroonkeukens tegels & sanitair ook mogelijk. In het openingsweekend is er een openingskraker wat betreft de tegels en een speciale openingsactie voor het sanitair.
Kroonkeukens is te vinden aan De Wieken 2 in Hippolytushoef, tel. 0227-760060. Bezoek zaterdag 19 en zondag 20 januari het openingsweekend van de nieuwe showroom en zie met eigen ogen hoe mooi deze is geworden. Meer informatie is te vinden op: www.kroonkeukens.com

Artikel geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 08:24

Foto's