Rodi

Gevarieerd aanbod op Voorjaarsbeurs Winkel
Dé beurs voor mensen met voorjaarskriebels

De Voorjaarsbeurs Winkel vindt zaterdag 2 en zondag 3 februari plaats in Winkel. (Foto: aangeleverd)

WINKEL - In het pand van Jan Schreur Recreatie vindt zaterdag 2 en zondag 3 februari tussen 11.00 en 17.00 uur de inmiddels bekende Voorjaarsbeurs Winkel plaats aan Zandwilg 9 in Winkel. De vorige editie van de beurs werd door maar liefst 2.300 mensen bezocht. De verwachting is dat dit aantal overtroffen zal worden. De beurs valt namelijk niet meer weg te denken in de Noordkop voor het opdoen van inspiratie. Entree is gratis.


De beurs in Winkel heeft alles in zich om verder door te groeien. De timing lijkt perfect, de meeste mensen krijgen namelijk begin februari vaak weer de voorjaarskriebels. Tijdens de beurs wordt daar handig op ingespeeld door een grote diversiteit aan standhouders die elkaar goed aanvullen binnen het thema voorjaar. Behalve het gevarieerde aanbod zijn er uiteraard ook demonstraties van diverse standhouders en wordt er ook uitgebreid aan de inwendige mens gedacht.

‘Leukste beurs van de Noordkop’

Met ruim 2.300 bezoekers was de organisatie vorig jaar erg tevreden. De lat ligt dit jaar echter hoger, want de organisatie heeft hardop uitgesproken dit aantal te willen overtreffen. Met het gevarieerde aanbod lijkt die doelstelling ook haalbaar. De ‘leukste beurs van de Noordkop’ zal de bezoekers dit jaar nóg meer voorjaarskriebels bezorgen, ongeacht hun leeftijd of geslacht. De beurs is er voor iedereen en dat blijkt ook nadrukkelijk uit de standhouders, die zorgvuldig geselecteerd zijn en die allemaal hun unieke producten met de allernieuwste snufjes zullen laten zien.
Gratis entree

Van caravans, campers, fietsen, tot het organiseren van een origineel feest op bijvoorbeeld een boot, op de beurs vind je het allemaal. Ook wordt volop aandacht geschonken aan schoonheid, gezondheid, voeding en bewustwording. Campings, matrassen en natuurgeneeskunde, het komt zaterdag 2 en zondag 3 februari allemaal uitgebreid aan bod tijdens de Voorjaarsbeurs Winkel aan Zandwilg 9 in Winkel. Maar ook producten ter bestrijding van pijnklachten, bijzondere homeopathische producten, cadeauartikelen, sieraden en voeding zullen de revue passeren bij een bezoek aan de beurs. Op de bovenverdieping is tijdens de beursdagen weer de unieke verzameling van oude motoren en antieke auto’s van Jan Schreur senior te bezichtigen. De organisatie is ervan overtuigd dat na een bezoek aan de Voorjaarsbeurs in Winkel iedereen weer helemaal klaar is voor het voorjaar.
Voorjaarsbeurs Winkel vindt zaterdag 2 en zondag 3 februari plaats van 11.00 tot 17.00 uur in het pand van Jan Schreur Recreatie aan Zandwilg 9 in Winkel. Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op: voorjaarsbeurswinkel.nl en Facebook: www.facebook.com/Voorjaarsbeurswinkel/

Artikel geplaatst op vrijdag 25 januari 2019 - 10:16