Rodi

Tuinluxe, specialist in Acd-tuinkassen

Tuinluxe is specialist in Acd-tuinkassen. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Acd-tuinkassen en Tuinluxe zijn een vast begrip in Nederland en België. Op het hoogtepunt van het seizoen worden er dagelijks 700 tuinkassen per dag geproduceerd bij Acd- tuinkassen in Roeselare. De nauwe samenwerking tussen Tuinluxe en Acd heeft geresulteerd in een Acd-tuinkas, speciaal gemaakt voor Tuinluxe.


De Acd-tuinkas R306XH is naar wensen van Tuinluxe ontworpen om de vragen van klanten goed te kunnen beantwoorden. De extra hoge zijwanden en nok maken deze tuinkas uitermate geschikt voor: druiven, tomaten, komkommers, paprika’s, pepers en meer soorten hoge gewassen. Daarnaast kan er een perfecte combinatie worden gemaakt met een dubbele zijdeur. Dit maakt deze Acd-tuinkas ook geschikt als tuinkamer. De hoogte van de tuinkas geeft het gevoel dat men een glazenkathedraal betreedt. Een overweldigend gevoel van ruimte en genot.
De R306XH retro tuinkas is een met zwart gecoat aluminium frame en dankzij 4 millimeter veiligheidsglas perfect toepasbaar op iedere locatie. Het gehamerde glas in het dak zorgt dat het zonlicht wordt gebroken. Dit beperkt de kans op verbranding van het gewas. Alle Acd-tuinkassen worden standaard met een aluminiumkokerprofiel als fundering geleverd. Het is dus niet nodig om apart een fundering te maken.
Het inrichten van een tuinkas gaat heel makkelijk. Tuinluxe heeft de kennis en kunde om de juiste accessoires te kiezen voor de gewenste behoefte. Denk hierbij aan werktafels, houten vloer, hordeur, automatische-raamopener, nokversiering, schaduwdoek, tomatenspiralen, tomaten haken, noppenfolie voor in de winter; alles wat men wil doen in de tuinkas is mogelijk!
De winkel van Tuinluxe is gevestigd aan Wieken 2 in Hippolytushoef (open op afspraak). Zichtlocatie kassen is '24/7' open aan Westerlanderlaan 3 in Westerland. Acd-tuinkas online kopen? Gebruik de korting couponcode #Tuinkas voor 200,- euro korting op accessoires bij aankoop van een Acd-tuinkas.

Artikel geplaatst op vrijdag 08 februari 2019 - 09:39