Rodi

Gestaltpraktijk Barsingerhorn

BARSINGERHORN - Gestalttherapie is bedoeld voor mensen die verder willen komen met zichzelf en/of in relatie met hun omgeving, Voor iedereen die actief op zoek wil gaan om antwoorden te vinden op bepaalde vragen, gevoelens of problemen die hij/zij in zichzelf en/of in relatie met anderen tegenkomt.


Dit kunnen bijvoorbeeld gevoelens van onzekerheid zijn, depressie of angst of het gevoel opgejaagd of geblokkeerd te zijn. In relatie met anderen kan het zijn dat je ervaart jezelf te weinig te laten zien, te weinig aan bod te komen of dat je moeilijk je grenzen aan kunt geven.
Door Gestaltwerk krijg je steeds meer bewustzijn van wat er in je leeft. Je komt in contact met dieper liggende gevoels- en gedragslagen en je wordt je bewust waar deze mee te maken hebben. Je leert onderscheiden wat wezenlijk en voedend voor je is en wat je blokkeert en je afhoudt van je eigen ontwikkeling. Worden wie je bent, ontdekken wat je wilt. Ontdek het met Gestalttherapie.
Gestalttherapie kun je individueel en in een groep doen. Neem voor informatie contact op met Margreet Kappelhof: Gestalttherapeute / Bio-energetisch lichaamswerk. Email: info@gestaltpraktijk-barsingerhorn.nl. Zie ook: www.gestaltpraktijk-barsingerhorn.nl/

Artikel geplaatst op donderdag 07 februari 2019 - 11:44