Rodi

Vuurwerk-beverwijk.nl dé vuurwerkspecialist van de IJmond

Vuurwerk-beverwijk.nl heeft alleen de beste en scherpst geprijsde items geselecteerd. (Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - De tijd van inkopen bij slechts één vuurwerkleverancier is voorbij. Om het beste en mooiste vuurwerk assortiment samen te stellen moet er worden geshopt. Daarom is het team van Vuurwerk-beverwijk.nl dit jaar naar veel vuurwerkdemo's van verschillende leveranciers geweest. Om vervolgens alleen de beste en scherpst geprijsde items te selecteren.


Dat heeft geresulteerd in een collectie die staat als een huis. Veel kwalitatief hoogstaand vuurwerk voor veel lagere prijzen dan de concurrent. Neem bijvoorbeeld de topper van de collectie, de Kracherblitz cakebox, een combi-cakebox met maar liefst 130 schoten verdeeld over 4 dikke cakes! En dat voor maar €59.95 in de voorverkoop. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. De nieuwe collectie bevat maar liefst 48 verschillende cakeboxen, de grootste keuze van heel Noord-Holland. Een collectie van vuurwerkliefhebbers voor vuurwerkliefhebbers!

Gemak

Op vuurwerk-beverwijk.nl is vuurwerk te bestellen vanuit het gemak van de luie stoel. Op de nieuwe vuurwerk bestelsite is de gehele collectie te bekijken. Filmpjes, foto's en omschrijvingen allemaal met één klik van de muis. Een voorbestelling plaatsen was nog nooit zo interessant, want niet alleen is men ervan verzekerd dat alle favoriete producten nog beschikbaar zijn, ook wordt heel veel geld bespaard door te profiteren van de lage voorverkoopprijzen. En dat is niet alles, want naast de lagere prijzen ontvangt de klant GRATIS vuurwerk bij een voorbestelling. Nieuwsgierig naar wat er gratis wordt uitgedeeld bij een voorbestelling?
Neem dan snel een kijkje op de website. Voorbestellen is mogelijk t/m 28 december.

Extra aanbiedingen

Na de voorverkoop gaat het helemaal los tijdens de drie verkoopdagen op 29, 30 en 31 december. Tijdens de vuurwerkverkoopdagen zijn veel extra aanbiedingen op het mooiste vuurwerk te vinden. Zo wordt de complete collectie van de vorige leverancier opgeruimd tegen absolute bodemprijzen. De mooiste 500 grams potten van de Diamond collectie en nog vele andere artikelen zijn op deze dagen voor een koopje mee te nemen!
De openingstijden tijdens de drie vuurwerkverkoopdagen zijn:
Donderdag   29 december: 08.00 - 20.00
Vrijdag      30 december: 08.00 - 20.00
Zaterdag   31 december: 08.00 - 17.00
www.vuurwerk-beverwijk.nl
Zeestraat 13 - Beverwijk

Artikel geplaatst op woensdag 21 december 2016 - 10:45Reacties (0)


Reageer