Rodi

Hemels genieten bij Hemels Hair, Beauty & Coffee
‘Aandacht voor de mensen, liefde voor het vak’

Esther Jansen (links) met Demi (midden) en Kimberly. (Foto: Vincent de Vries)

BEVERWIJK – Wie het complete plaatje aan luxe wil ervaren, is bij Hemels Hair, Beauty & Coffee aan het juiste adres. Hier kunnen klanten genieten van een kopje koffie terwijl ze wachten op een afspraak bij de schoonheidsspecialiste of kapper. Maar, er is meer: ook voor een heerlijke lunch, luxe koffie, thee en sapjes is dit dé plek in Beverwijk waar je helemaal aan ontspannen toekomt.


“Dit concept is niet nieuw, maar in Beverwijk was het nog niet”, geeft eigenaresse Esther Jansen aan. Samen met haar man Krijn Dekker runt zij de kapperszaak/schoonheidssalon mét uitgebreide coffeebar waar ook gebak en luxe – huisgemaakte -broodjes worden geserveerd. “Bij ons kan je terecht voor je innerlijk én je uiterlijk! We willen onze klanten in de watten leggen en halen daarvoor alles uit de kast. En onze klanten waarderen dit, de reacties zijn enorm positief”, aldus Esther.

Esther Jansen en Krijn Dekker startten hun kapperszaak in 2010. In 2016 besloot het stel de oude schuur en de tuin bij het pand te betrekken en zo de zaak fors uit te breiden. In mei vorig jaar werd de grootse verbouwing afgerond en is Hemels uitgebreid met een schoonheidssalon én een coffeebar.

Liefde voor het vak


Het enthousiasme van Esther en Krijn werkt aanstekelijk. Hun liefde voor het vak brengen ze ook over op leerlingen van de kappersopleiding, van de schoonheidsopleiding en van horecaopleidingen. “We bieden praktijkplekken en hopen op deze manier ons plezier in dit mooie vak over te brengen. De leerlingen zijn enorm gedreven dus dat werkt twee kanten op”, vertelt Esther.

Net zo veelzijdig als het bedrijf aan de Alkmaarseweg zijn de twee eigenaren. Esther heeft een koksopleiding gevolgd, ze heeft ze een sociaal-pedagogisch achtergrond én ze is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Krijn is gespecialiseerd in het kappersvak. “Ieder zijn specialiteit. Maar in combinatie voelt het heel goed aan. En juist door die combinatie kunnen we hier leuke acties aanbieden. Wie zich bijvoorbeeld voor het eerst laat knippen bij ons, betaalt slechts tien euro en bij een nieuwe knipafspraak krijgt men 15 procent korting.”

Hemels Hair, Beauty & Coffee, Alkmaarseweg 148 in Beverwijk. Kijk voor meer informatie op www.hemelshairandbeauty.nl of hemelsbakkie.nl of bel 0251–218811.

Artikel geplaatst op dinsdag 31 januari 2017 - 14:04