Rodi

Peuterspeelzaal Calimero kan de hort op
Aannemersbedrijf Siemensma sponsort bolderwagen voor peuterspeelzaal

Aannemersbedrijf Siemensma sponsorde een bolderwagen voor peuterspeelzaal Calimero. En de wagen wordt nu al goed gebruikt, de groep gaat regelmatig met z'n allen de hort op. (Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - Peuterspeelzaal Calimero heeft twee nieuwe bolderwagens. Sinds begin dit jaar rijden de bolderwagens - in beide wagens passen acht kinderen - vol trots door Beverwijk. "We hadden er een geleend van onze collega's en dat beviel ons zo goed, dat we er zelf ook wel één wilden", aldus Trudy van peuterspeelzaal Calimero.


Aannemersbedrijf Siemensma heeft één van de bolderwagens gesponsord. "We zijn op zoek gegaan naar sponsors voor de bolderwagens. Toen Siemensma aangaf een hele bolderwagen te willen sponsoren waren we heel aangenaam verrast. We zijn hier heel erg blij mee. De wagen wordt al goed gebruikt, ze lekker heerlijk licht", aldus Trudy.
Peuterspeelzaal Calimero werkt met thema's. Afhankelijk van het thema wordt de route met de bolderwagen bepaald. "We zijn al de markt op geweest en hebben een ronde gemaakt langs de huizen van de kinderen. Er passen acht kinderen in, we hebben zestien kinderen op de groep en in twee bolderwagens, dus we kunnen gezellig met z'n allen op pad."

Artikel geplaatst op zondag 12 februari 2017 - 13:34Reacties (0)


Reageer