Rodi

Vinyl is terug: beleef muziek opnieuw

Recht tegenover de ingang van de Beverhof in Beverwijk is bmm games n' vinyl gevestigd. (foto aangeleverd)

BEVERWIJK - Recht tegenover de ingang van de Beverhof in Beverwijk is bmm games n’ vinyl gevestigd, een winkel met de nieuwste games en een uitgebreide collectie muziek op vinyl.


bmm games n’ vinyl is vorig jaar verhuisd van de Begijnenstraat naar de Breestraat 140 en sindsdien is het assortiment vinyl behoorlijk uitgebreid. Er is aanbod in de meest uiteenlopende genres muziek op vinyl. Ook komen er elke week nieuwe albums van bands en artiesten uit op vinyl. En is er een plaat niet op voorraad? Duizenden albums zijn op verzoek te bestellen.

Record store day
Op 22 april a.s. is het weer Record Store Day. Dit uit Amerika overgewaaide fenomeen wordt ook in Nederland steeds bekender. Er worden ter gelegenheid van deze dag speciale uitgaven verkocht van bekende artiesten die vaak felbegeerde collectors items zijn. Ook treden er bands op in de winkel.
Platenbon
De platenbon is terug! Op zoek naar een kado met de juiste groove? Een platenbon is atijd goed. Hiermee kan de ontvanger bij de aangesloten winkels zelf een plaat naar keuze uitzoeken. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. De platenbon is ook inwisselbaar en verkrijgbaar bij bmm games n’ vinyl, Breestraat 140 in Beverwijk.

Artikel geplaatst op dinsdag 21 februari 2017 - 14:00Reacties (0)


Reageer