Rodi

Winkelcentrum Wijkerbaan timmert aan de weg

BEVERWIJK - Winkelcentrum Wijkerbaan is dé centrale ontmoetingsplaats voor winkelend publiek. In het winkelcentrum Wijkerbaan is er de laatste weken heel wat veranderd. De ondernemers richten zich weer op het voorjaar en de indeling is op de schop gegaan.


De laatste hand aan de renovatie van de wijk is de parkeergelegenheid bij Albert Heijn. Deze wordt momenteel in zijn geheel gewijzigd omdat woontoren Korona wordt opgeleverd en er geen bouwverkeer meer aanwezig is. Het zal wat hinder geven maar er is nog genoeg parkeergelegenheid rond het winkelcentrum Wijkerbaan.
Per 1 maart opende 'Visgrill Wijkerbaan'haar deuren aan de Büllerlaan. Van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur kan iedereen hier terecht voor een goed gebakken visje. Ook is het mogelijk om hier gezellig te eten. De Pizzeria aan de Büllerlaan heeft een andere eigenaar gekregen en gaat door onder de naam 'Seat Doner'. Er staan nu ook diverse Turkse gerechten op het menu en het is mogelijk om gezellig na te zitten in het Seat Café.
Ook de ondernemers hebben er in 2017 weer zin in, dus wordt er op zaterdag 11 maart een gezellige markt georganiseerd. In het teken van een 'nostalgische dag' is er die dag van alles te beleven. Er zijn dansdemonstraties, er zijn oude ambachten te bezichtigen en er staan diverse kramen. Het is ook mogelijk om een kraam te huren, aanmelden en meer informatie bij PartsNL, locatie Wijkerbaan 19.
Ondernemers die interesse hebben in een pand in het gezellige winkelcentrum, kunnen contact opnemen met Cyp Borst van PartsNL. Er is momenteel een pand beschikbaar.
PartsNL Beverwijk, Wijkerbaan 19, 1945 SC Beverwijk. Bereikbaar via tel. 0251 231858 en beverwijk@PartsNL.nl en www.partsnl.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 01 maart 2017 - 13:35Reacties (0)


Reageer