Rodi

Ton Weijsters autocenter

HEEMSKERK - Bij Autocenter Ton Weijsters in Heemskerk geldt het unieke principe 'klaar terwijl u wacht'. "Dat scheelt tijd en geld en dat spreekt mensen van deze tijd aan", vinden ze bij Ton Weijsters.


Eigenaar Ton brengt zijn ervaring en kennis over aan zijn zoon Johan die al 12,5 jaar in het bedrijf werkzaam is. Wie naar autocenter Ton Weijster belt krijgt geen telefoniste aan de telefoon, maar spreekt direct met Ton of Johan. "Bij ons geen werkplaatschef of magazijnmeester. Onderdelen kunnen direct besteld worden bij ons. Bovendien bestaat de mogelijkheid om zelf even een kijkje onder de auto te nemen zodat men zelf kan zien, aan de hand van het advies van Ton of Johan, wat er aan de hand is of wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten."
Autocenter Ton Weijster biedt apk's en grote en kleine beurten voor alle type auto's. De nieuwe uitlijnapparatuur is de Rolls Royce onder de uitlijners. "Samen met de nieuwe uitlijnbrug kunnen wij nu nog preciezer meten, waardoor uw auto nog beter rijd."
Iedereen is welkom! Autocenter Ton Weijsters is gevestigd aan Rijksstraatweg 49 in Heemskerk. Kijk voor meer informatie op www.tonweijstersautocenter.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 23 maart 2017 - 10:20