Rodi

Stappenplan om binnen 6 weken stress te verlagen
Voorkom een burn-out met de training op zaterdag 8 april

Miriam Dijst, stress en burn-out coach. (foto aangeleverd)

WIJK AAN ZEE - In het tv-programma ‘Sophie in de mentale kreukels’ vertelt Sophie Hilbrand openhartig over haar burn-out van een paar jaar geleden. Een burn-out is echter te voorkomen door op tijd de signalen van chronische stress te herkennen en daar preventieve maatregelen voor te nemen. Alleen weten de meeste mensen niet welke maatregelen ze dan kunnen nemen.


Miriam Dijst, stress en burn-out coach, neemt je op zaterdagochtend 8 april stap voor stap mee om te komen tot een aantal dagelijkse preventieve acties. Tijdens de training kom je tot een persoonlijk stappenplan waarmee je binnen 6 weken blijvend je stressniveau laat dalen. Je voelt je weer relaxed en ontspannen, de rust is in je hoofd teruggekeerd en je hebt weer genoeg energie om de dingen te doen die je graag wilt doen.
Ook tijdens de training laat Miriam je al ervaren welk ontspannend en energie gevend effect deze acties hebben. Daarnaast ontdek je de hoogte van jouw stressniveau, wat jouw specifieke signalen van chronische stress zijn en hoe je die kunt omzetten.
Op een mooiere en meer ontspannen locatie kan de training bijna niet plaatsvinden, namelijk op het strand van Wijk aan Zee, bij strandpaviljoen 'Het Strandhuis'. Meer informatie via http://www.miriamdijstcoaching.nl/training-stappenplan/

Artikel geplaatst op woensdag 29 maart 2017 - 10:38Reacties (0)


Reageer