Rodi

‘Persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel’
RD Audio Video in Beverwijk (voorheen de Radio Dokter):

Voor een Loewe tv kun je goed terecht bij RD Audio Video in Beverwijk. (foto aangeleverd)

BEVERWIJK - RD Audio Video is alweer drie jaar op de Alkmaarseweg 18 in Beverwijk gevestigd en al vanaf 1938 het vertrouwde adres voor aankoop en reparatie van beeld en geluidapparaten. Met een eigen technische dienst zodat zij problemen snel kunnen oplossen.


Daartoe behoort de Ziggo problemen die Ziggo vaak zelf niet kan oplossen. ‘’Mocht u een defecte tv hebben, dan verstrekken wij u bij reparatie een gratis leen tv. Ons huismerk is nog steeds Loewe maar ook de merken ONKYO, NAD, Dali, Pioneer, Sony, Philips, Cambridge, Audio Technica platenspelers enzovoorts", aldus het bedrijf.
"Bij aankoop wordt de apparatuur vakkundig bij u thuis geïnstalleerd en gedemonstreerd tot volle tevredenheid van onze klanten omdat wij netjes en secuur werken. Sinds enige tijd hebben we ook het draadloos systeem Bleu Sound in de winkel wat aanzienlijk beter is als Bose en Sonos. En Loewe tv’s staan bekend om de betere en warmere beeldweergave omdat hierbij de betere schermen worden gebruikt."
Ook het geluid is aanzienlijk beter verstaanbaar vanwege de betere luidspeakers. Bij andere merken komt het geluid uit kleine luidspeakers die achter het beeld zitten. Wat vooral bij oudere gebruikers slecht verstaanbaar is en de tv moet dan ook hard gezet worden. Dus bij deze merken ben je haast verplicht losse luidspeakers aan te schaffen (soundbar) wat alles duurder maakt. "U hebt al een Loewe tv 102 cm (40 inc.) voor 999,- euro en een 82 cm (32 inc.) voor 799,- euro. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons nog steeds hoog in het vaandel."
RD Audio Video, Alkmaarseweg 28 in Beverwijk. Tel. 0251-226292

Artikel geplaatst op zondag 23 april 2017 - 02:19Reacties (0)


Reageer