Rodi

Wempe Tuin- en Parkmachines

(foto aangeleverd)

HEEMSKERK - Wempe tuin- en parkmachine’s is een in de regio Kennemerland opererend bedrijf dat sedert 1954 vele instanties, bedrijven alsook particulieren voorziet van tuin- en parkmachine’s, service, onderhoud en advies in de ruimste zin des woords.


Vanuit de vestiging aan de Timmerwerf in Heemskerk coördineert het bedrijf zijn activiteiten. Ook voor verhuur van diverse machine’s kan men bij Wempe terecht. ''Als leverancier van de meest vooraanstaande merken kunnen wij u ten alle tijden goed en snel van dienst zijn. Het meest voorkomende hebben wij op voorraad en mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij in de meeste gevallen binnen 24 uur leveren'', aldus het bedrijf.
''Wij zijn dealer van de volgende merken: Honda Power Equipment, Stihl en Vikingproducten, Shibaubatrtractoren en maaiers, Henra en Atecaanhangwagens, Mustang & Pausknikladers & Yanmarminigravers * gronddumpers. Wij verhuren ook houtklovers, tuinfreesmachines, verticuteermachines etc. waarbij het transport van de machine door ons geregeld kan worden.''
Voor informatie kan men altijd eerst even bellen. Contact: Wempe Tuin en Parkmachines, Timmerwerf 65, 1969 NJ Heemskerk, Tel: 0251-249006, info@wempetuinenpark.nl.

Artikel geplaatst op maandag 08 mei 2017 - 10:57