Rodi

Onweerstaanbare moederdagcollectie
Bij Juwelier Weijer in Beverwijk:

(foto aangeleverd)

BEVERWIJK - Moederdag is wereldwijd een belangrijke feestdag. Het is een dag waarop je je moeder kunt bedanken voor alles wat ze je heeft gegeven: liefde, zelfvertrouwen, hoop en vertrouwen in de toekomst. De Swarovski collectie biedt perfecte geschenken voor deze gelegenheid, van een delicaat sprankelend collier voor de meer klassieke vrouw tot een stijlvolle armband voor de modebewuste moeder. Ontdek schitterende geschenken die haar laten voelen dat ze belangrijk is en er prachtig uitziet.


Van kleine uitingen van liefde tot een opvallende sprankeling: de collectie van Swarovski biedt tijdloze sieraden die veelzijdige moeders niet alleen dit seizoen maar ook daarna nog laten stralen. Afgelopen maand is in samenwerking met Swarovski een totaal nieuwe presentatiewand in de winkel geïnstalleerd. De collectie is hierdoor ook verder uitgebreid en wordt op een prachtige manier gepresenteerd.
Ontdek de nieuwe collectie bij Juwelier Weijer, in het winkelcentrum de Beverhof in Beverwijk, het is een feest om deze winkel te bezoeken.
Juwelier Weijer, Beverhof 29, 1941 EC Beverwijk. Tel: 0251-225110. Volg ook op Facebook via www.facebook.nl/juwelierweijer.

Artikel geplaatst op maandag 08 mei 2017 - 09:09