Rodi

Maffe dag bij Bikers World

BEVERWIJK - Bikers World pakt uit met een maffe dag met een vroege vogel-actie. Zaterdag 20 mei zijn er diverse acties bij Bikers World. De vroege vogel-actie is van 9.00 tot 12.00 uur. Klanten ontvangen hier 25 procent korting op Held- en MQP-motorkleding. Deze korting geldt ook op TomTom-navigatie, Interphone communicatiesystemen en ABUS-sloten.


Verder zullen er gedurende de hele dag nog andere diverse acties in de winkel zijn. 15 procent korting op Shark-helmen, 50 procent korting op een broek bij aankoop van een jas en LeoVince-uitlaten BTW vrij. Bij Bikers World is alles te vinden voor uw motorfiets. Beneden is de werkplaats gevestigd, deze is voorzien van diverse moderne apparatuur zoals een ultrasoon reinigingsbad en Texa-uitleesapparatuur.
Boven is een goed gesorteerde kledingcollectie te vinden van de merken MQP en Held. De collectie bestaat uit wind- en waterdichte motorkleding eventueel met Gore-Tex, mooie leren jassen, motorjeans, onderkleding, handenschoenen, laarzen en nog veel meer. Producten voor elk weertype, rijder en portemonnee. Het personeel van Bikers World adviseert graag over de producten.
Bikers World is te vinden op de Spoorsingel 45 (Marlo-terrein) in Beverwijk. Kijk voor meer informatie op www.bikersworldbeverwijk.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 09 mei 2017 - 15:09