Rodi

Keurslager Marcel Dekker voor de vierde keer grote winnaar beste Keurslagerij Noord Holland!

BEVERWIJK - Het winkelteam van Keurslager Marcel Dekker uit Beverwijk sleepte zaterdag 6 mei wederom de eerste prijs in de wacht bij de finale van de winkelwedstrijd, die door de Keurslagers uit de werkgroep Noord Holland was georganiseerd.


Marcel Dekker is bijzonder trots op dit resultaat, te meer omdat hij in 2008, 2009 en 2013 ook al winnaar was geworden. Maar nog belangrijker vindt hij de overhandiging van het rapport. Dit rapport is opgesteld naar aanleiding van een bezoek door een kwaliteitscontroleur, mystery shopper en een uitgebreide bedrijfskeuring. Deze onafhankelijke partijen hebben op een onverwacht moment de winkel bezocht en beoordeeld op de aspecten; presentatie, assortiment, bediening en hygiëne. Op al deze punten scoorde Keurslager Marcel Dekker uitzonderlijk goed.
Het doel van deze winkelwedstrijd is tweeledig. Ten eerste is het natuurlijk bedoeld om de klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Hiervoor biedt het bijbehorende rapport ongetwijfeld aanknopingspunten. Daarnaast leren de Keurslagers in de werkgroep Noord Holland van elkaars ervaringen, wat resulteert in een nog hoger niveau van uw Keurslager.
Om alle klanten mee te laten vieren met deze prijs, staat op zaterdag 13 mei bij Keurslager Marcel Dekker de speciale barbecue Guns & Smoke voor de deur waarop de heerlijke grillworst wordt bereid. Voor elke klant is er op deze dag een gratis stuk grillworst!
Overigens ondergaan alle 475 Keurslagers in Nederland jaarlijks een formulekeuring en de productkeuring (HACCP). De resultaten hiervan bepalen mede of een winkel het lidmaatschap van de Vereniging van Keurslagers waardig is. De winkelwedstrijd van de Keurslagers uit de regio Noord Holland vormt hierop een waardevolle aanvulling.

Artikel geplaatst op zaterdag 13 mei 2017 - 11:15