Rodi

Nieuwste SieMatic keukens
Nu te zien bij Peter Trieling Keuken Design

De nieuwste SieMatic Keukens zijn te zien bij Peter Trieling Keuken Design. (Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - De showroom van Peter Trieling Keuken Design heeft een metamorfose ondergaan. Een belangrijke verandering is de plaatsing van de nieuwste designkeukens van SieMatic. "We kunnen onze klanten nu nog beter adviseren. Bijvoorbeeld door de verschillen tussen de SieMatic Classic en Siematic Urban keukenlijn te tonen", licht eigenaar Peter Trieling toe.


Ook van de eigen PT Line staan nieuwe opstellingen in de showroom. Daarnaast kunnen bezoekers van Peter Trieling Keuken Design zich ook laten voorlichten over technische innovaties op het gebied van keukenapparatuur en de ideale keukenopstelling.
Nieuwsgierig geworden? Bij Peter Trieling Keuken Design kan iedereen vijf dagen in de week terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Voor de fijnproevers organiseert het bedrijf op Tweede Pinksterdag (5 juni aanstaande) vanaf 11.00 uur een heerlijke proeverij.
Peter Trieling Keuken Design is te vinden aan de Parallelweg 2 in Beverwijk. Kijk voor meer informatie op www.ptkd.nl of bel 0251 - 21 35 98.

Artikel geplaatst op donderdag 01 juni 2017 - 09:36