Rodi

Vernieuwend woonconcept met ruim 30 shop-in-shops
Woonwinkel Gaaf mixt, varieert, innoveert en creëert op woongebied

(Foto: Gaaf)

BEVERWIJK – Op de plek waar jaren geleden de woonboulevard van Beverwijk ontstond, is woonwinkel Gaaf gevestigd. Sinds negen jaar runnen René en Suzette Slecht de woonwinkel die ruimte biedt aan meer dan dertig shop-in-shops. “De verschillende aanbieders zorgen voor een zeer gevarieerd aanbod en door direct met de ‘makers’ samen te werken zitten we bovenop de laatste trends”, aldus René.


Woonwinkelen bij Gaaf is een ontdekkingsreis door een wereld van de laatste trends, innovaties, variaties en veelzijdige (woon) artikelen en accessoires. Bij binnenkomst valt het grote assortiment verlichting op ‘dat is een van onze specialiteiten’. Wie verder loopt in de winkel – met een oppervlakte van ruim 3.000 vierkante meter – begint het idee te begrijpen. Elke fabrikant/importeur heeft zijn eigen stand ingericht met zijn eigen artikelen. Dat geeft de winkel een veelzijdige, maar ook gevarieerde uitstraling. Met ruim dertig shop-in-shops is het aanbod aan banken, verlichting, klein meubelen, stoelen, kussens, accessoires en schilderijen enorm!
“Hier vind je geen bulkartikelen, dat laten we aan de prijsvechters over, maar wel heel veel aparte, echt mooie producten voor aantrekkelijke prijzen. Niet iedereen die gebruik wil maken van onze winkel krijgt een plekje toegewezen. Het moet bij ons passen. Bij onze stijl en kwaliteitseisen. Soms proberen we iets uit wat buiten onze comfortzone ligt. De consument beslist uiteindelijk of iets in onze winkel past. Wij zeggen wel eens ‘bij Gaaf kom je niet om te zoeken, maar om te vinden’.”
Doordat de ‘makers’ de shops zelf inrichten – als ze iets nieuws hebben gemaakt of geïmporteerd komen ze het vaak direct langsbrengen – is er altijd reuring in de winkel. De fabrikanten/importeurs hebben zelf geen fysieke winkel. “Zo doen we allebei waar we goed in zijn; zij maken en leveren het en wij nemen het hele advies- en verkoopproces uit handen.” Omdat het aanbod gevarieerd en vernieuwend is, worden klanten uitgedaagd zelf stijlen te mixen. Deze stoel bij die tafel, welke lamp past daarbij? De medewerkers van Gaaf adviseren en helpen graag.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website www.gaaf.nu eens. Of stap eens binnen er ervaar het zelf! Parallelweg 43 in Beverwijk.

Artikel geplaatst op vrijdag 30 juni 2017 - 10:02