Rodi

Schoolevenement bij The Read Shop Beverwijk

(Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - Bij The Read Shop in Beverwijk zijn ze er alweer klaar voor: donderdag 13 juli vindt hier het jaarlijkse schoolevenement plaats.


Van 16.00 tot 21.00 uur zijn er productpresentaties en winacties van onder andere Stabilo en Frixion pennen. Ook mag iedereen een keer draaien bij het Rad van Fortuin en kan er weer gesurfd worden op de simulator van de Schneider Roadshow die voor de deur staat. De winkel zelf is goed gevuld met agenda’s, passers, etui's, multomappen, kaftpapier, geodriehoeken en nog veel meer handige artikelen voor het nieuwe schooljaar.
Collegawinkeliers Brugley (schooltassen) en Fietsenwinkel van Doorn zijn aanwezig met mooie aanbiedingen en advies. Kortom, op deze middag vind je alle schoolspullen bij elkaar en kunnen scholieren en hun ouders in één keer de schoolspullen voor volgend schooljaar aanschaffen. Tijdens deze middag en avond geeft The Read Shop bovendien 15 procent korting op bijna alle schoolartikelen (niet op woordenboeken en de Grote Bosatlas, maar deze zijn wel ruim op voorraad).
Bij aankoop vanaf 30 euro kun je ook nog meedoen aan de kassabonloting. Er worden mooie prijzen weggegeven: je aankoopbedrag, een rugtas en zelfs een fiets! The Read Shop Beverwijk, Breestraat 77, 0251-223690.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 juli 2017 - 16:33