Rodi

ZIJDAR Natural Silk bestaat 35 jaar!

35 jaar Zijdar. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - ZIJDAR Natural Silk bestaat 35 jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum is er een mega manifestatie gepland op zaterdag 23 september en zondag 24 september van 10.00 tot 17.00 uur. Het evenement wordt gehouden op bedrijventerrein De Trompet 1, nummer 1936 en 1925 in Heemskerk.


Bij ZIJDAR Natural Silk draait alles om zijde. Het bedrijf is opgericht in 1982 door de Heemskerkse zussen Ria van Els - Dubelaar en Agnes Dubelaar. Sinds 2013 runt Sarah Ruijter het veelzijdige bedrijf op bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk.
Tijdens de manifestatie zijn er diverse presentaties en demonstraties. Er worden workshops gegeven (op inschrijving en tegen een kleine bijdrage). Er is van alles te koop waaronder zijden sjaals, stoffen, zijden tops en babylakentjes. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Er staat een springkussen, ze kunnen geschminkt worden, er is een rupsenhotel, een knutseltafel en ook zij kunnen mini workshops volgen. Kijk voor een overzicht van de activiteiten op: www.zijdar.nl/35jaarzijdar. Aanmelden voor de presentaties en workshops kan nu al via www.zijdewinkel.nl/workshops/.
Volg eigenaresse Sarah Ruijter, Zijdewinkel en Zijdar op Facebook in de aanloop er naar toe en blijf op de hoogte van al het nieuws. Aanmelden kan ook via info@zijdar.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 02 september 2017 - 09:35