Rodi

Themadagen Veiligheid & Preventie
Van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober bij Braak Velsen:

Tijdens de themadagen worden er onder meer demonstraties gegeven. (foto Rodi Media)

VELSEN-NOORD – Bij Aannemersbedrijf Braak Velsen BV wordt van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober themadagen over veiligheid en preventie georganiseerd. Met de donkere dagen in aantocht en het toegenomen aantal woninginbraken vindt het bedrijf in Velsen-Noord het belangrijk om belangstellenden hierover te informeren.


Hoe veilig is uw huis echt? En wat kunt u doen om te voorkomen dat ongenode gasten uw huis betreden? “Om antwoorden op deze en andere vragen te krijgen, nodigen wij alle geïnteresseerden graag uit in onze showroom waar men kennis kan maken met de nieuwste technische innovaties op het gebied van veiligheid, warmte en geluid”, zo legt eigenaar Leon Braak uit. “Met name de kunststoframen en deuren van het merk Gayko staan bekend om hun inbraakwerendheid.“ Nieuw is het Gayko-kiepraam, gemaakt op basis van de nieuwste techniek op gebied van veiligheid en voorzien van het internationale keurmerk veiligheid RC2 en het SKG2 keurmerk dat garant staat voor optimale bescherming tegen indringers.

Braak Velsen…. uw partner in crime!

De proef op de som…zelf eens diefje spelen? In de nieuwe testruimte kunt u de kozijnen zelf – met heus inbrekersgereedschap- testen op inbraakwerendheid en stabiliteit!
Braak Velsen is een vertrouwd adres in Velsen Noord met al meer dan 25 jaar ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in Kozijnen – Aanbouwen – Opbouwen – Serres en Veranda’s. Ook voor andere bouwwensen is men bij het aannemersbedrijf aan het goede adres. “Wij werken met een vast team en ik ben er trots op dat bijna iedereen al meer dan 10 jaar bij ons werkzaam is. Dat zegt iets over onze kracht! Daarnaast hebben wij veel terugkerende klanten. Ook dat zegt iets over de kwaliteit en service van Braak Velsen”, zegt Leon trots.
De themadagen Veiligheid & Preventie zijn gratis en vrijblijvend te bezoeken op donderdag 12 oktober van 10.00 tot 21.00 uur, vrijdag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag 14 en zondag 15 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie Duinvlietstraat 102 in Velsen-Noord, tel: 0251-211825, www.braak.nl
Ps. Aanmelden voor de extra presentatie over veiligheid en preventie op donderdagavond, kan via telefoonnummer 0251-211825.

Artikel geplaatst op dinsdag 03 oktober 2017 - 01:11