Rodi

1-daagse cursus Wordpress en Facebook voor senioren

(Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Zelf in één dag leren om een Wordpress website te bouwen en te onderhouden? Dat kan met de cursus van Fred van Eck. De cursus Wordpress is een complete basiscursus en na afloop zijn deelnemers in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk.


De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. "We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u aan een website in een aparte leeromgeving. Na afloop van de cursus krijgt u toegang tot een online portaal waar u het geleerde ook nog eens terug kan zien middels eigen instructievideo’s. Ook ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname. Kosten € 199,-."

Facebook voor senioren

De cursus Facebook voor senioren wordt ook gehouden in Dorpshuis de Zwaan. Deelnemers leren in twee uur tijd hoe het werkt, wat er allemaal mee gedaan kan worden, en wat gebruikers wel en niet moeten doen. Deelnemers nemen een eigen iPad of tablet mee, zodat ze het geleerde meteen uit kunnen proberen. Deelname kost slechts € 35,- per persoon.
Het complete aanbod, de cursusdatums en aanmelden kan via www.eckkies.nl en bekijk de advertentie elders in deze krant.

Artikel geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017 - 14:34