Rodi

Uitvaartverzorging IJmond start met online-uitvaart

Uitvaartverzorgster Monique Pronk. (Foto: Suzanne Overgaag)

REGIO - Afgelopen week heeft Uitvaartverzorging IJmond een nieuwe stap gezet door het introduceren van de online-uitvaart. Sinds 2015 biedt Uitvaartverzorging IJmond al speciale pakketten aan voor mensen met een krappe beurs en voor mensen die de uitvaart graag sober en ingetogen willen houden. Nu is deze budgetdienstverlening ook online te regelen.


Uitvaartverzorgster Monique Pronk: “Op deze manier blijven wij trouw aan onze uitgangpunten: een goed verzorgde uitvaart voor een redelijk tarief. De tarieven voor een online-uitvaart mogen dan zeer bescheiden zijn, nabestaanden krijgen wel altijd een betrokken en persoonlijke begeleiding van een uitvaartverzorger. De familie krijgt ook altijd de mogelijkheid om afscheid te nemen in een van onze uitvaartcentra, meer of minder uitgebreid.” Haar collega Debora van Altena vult aan: “Het bestellen van verjaardagscadeaus, het inwinnen van financieel advies, het boeken van verre en mooie reizen. Tegenwoordig is er van alles via internet te regelen. Het online regelen van een uitvaart voorziet vast ook in een behoefte.”
Uitvaartverzorging IJmond is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en de uitvaartverzorgers zijn ingeschreven in het Register Uitvaartverzorgers. Dat geeft nabestaanden de garantie dat zij met een zorgvuldig werkende uitvaartorganisatie te maken hebben. Nieuwsgierig geworden naar de pakketuitvaart online? Kijk dan op www.ijmonduitvaart.nl.

Artikel geplaatst op maandag 06 november 2017 - 14:48