Rodi

Start tot Run: ‘Mijn beste keuze ooit; ik voel me veel fitter’

BEVERWIJK – De Yakult Start to Run start zaterdag 3 maart weer. Met Start to Run leer je binnen zeven weken om 25 minuten aaneengesloten hard te lopen op je eigen tempo, onder begeleiding van deskundige en ervaren trainers.


Zet jouw eerste stap en doe mee met Start to Run. Vanaf zaterdag 3 maart 09.30 uur wordt er wisselend getraind op de atletiekbaan van av DEM, in het Westerhoutpark en in de duinen. Drie locaties die een leuk en veilig parkoers met veel afwisseling en variatie bieden. “De variatie in ondergrond maakt de trainingen niet alleen afwisselend, het is ook goed in het kader van blessurepreventie”, aldus Peter Veldhuis. De Start to Run cursus beslaat zeven trainingen op zaterdagochtend. Hiernaast biedt av DEM op alle donderdagen in de cursusweken 1 uur gratis extra training aan.

Gratis continue to run

Atletiekvereniging DEM wil de volhouders van zeven weken Start te Run belonen met vier weken gratis vervolgtraining onder de noemer ‘Continue to Run’. Deze vier extra trainingen worden zowel op de baan als in de duinen gehouden.
Kosten

Deelname aan Start to Run kost 49,50 euro. Wie zich inschrijft met een loopmaatje betaalt 42.00 euro. Hiervoor krijgen deelnemers zeven Start to Run trainingen op maat door gecertificeerde trainers en de mogelijkheid om nog eens gratis vier weken door te trainen middels Continue to Run. Ook de optionele extra trainingen op de donderdagavond zijn gratis. Tevens krijgen ze trainingsschema’s, loopscholing, informatie over runningschoenen - en kleding, informatie over blessurevrij sporten, eten en drinken een startpakket met magazines en audiocaching in de App en vier maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie, zodat je ook verzekerd bent tijdens de trainingen.
.
Na 7 weken Start to Run kunnen de deelnemers 25 minuten aaneengesloten lopen, kennen zij hun eigen tempo, hebben ze de juiste loophouding en techniek, zijn ze fitter en gezonden, zijn ze beter op gewicht, hebben ze loopmaatjes én kunnen ze alleen verder (maar dat kan dus ook samen).
Kijk voor meer informatie op www.yakultstarttorun.nl of bel Intersport Veldhuis op 0251-221450. Doe bij Intersport Veldhuis gratis de Fit for Feet voetanalyse voor de juiste runningschoenen voor een goede start.

Artikel geplaatst op dinsdag 20 februari 2018 - 13:54