Rodi

- ADVERTORIAL -
De American Week van Het Strandhuis
Volop genieten van Amerikaanse specialiteiten!

Ook deze voorjaarsvakantie staat de Amerikaanse keuken weer centraal tijdens de traditionele American Week bij Het Strandhuis. Een week waarin lekker eten en drinken ‘first’ komt en een week die de voorjaarsvakantie weer ‘great’ moet maken! Wat staat er zoal op het programma op het strand van Wijk aan Zee om met het hele gezin van te genieten deze voorjaarsvakantie?


Natuurlijk is er tijdens de schoolvakantie aan de kinderen gedacht, zo zal er op de woensdagmiddag weer de kindermiddag plaats gaan vinden! Deze middag kunnen de kinderen kleuren, snoepen en ravotten op het strand. Ook zal er voldoende te drinken zijn omdat die zoute popcorn natuurlijk dorstig maakt!
Dit jaar is de kindermiddag uitgebreid met een spectaculaire buitenhaard, op dit vuur kunnen de kinderen, uiteraard onder begeleiding van het Strandhuis-team, marshmallows en broodjes roosteren. Als het broodje gaar is kan er een sausje naar keuze worden gekozen, wordt een hotdog er in het broodje geschoven en is de kidslunch ook weer verzorgt!
Uiteraard gaat hierbij ‘safty first’ op, dus de buitenhaard tijdens de Kindermiddag is afhankelijk van het weer en de wind. De kindermiddag is bovendien volledig gratis, maar wel is het aan te raden een tafel te reserveren.
De volledige menukaart is van ontbijt tot en met het diner volledig ‘ver-amerikaanst’. Ontbijten kan de hele week van 9.00 en om 10.30 uur voor slechts € 0,99 per item! Op de kaart staan; pancakes, bagels en scrambled eggs en u kunt deze ook combineren. Tegen een meerprijs zijn de pancakes en de scrambled eggs zelfs te ‘pimpen’, wat te denken van lekkere bacon bij uw eggs of verrijk uw Pancakes met heerlijk rood fruit en slagroom.
De lunch staat volledig in het teken van dikke hamburgers, super de luxe sandwiches en USA salades. Bij de borrel zijn er tal van typisch Amerikaanse snacks te bestellen en voor de zoetekauw zijn de zoete snacks niet te versmaden; donuts, milkshakes en huisgemaakte cheesecake!
Het diner is een ware proeverij aan Amerikaanse specialiteiten. Zo zijn er acht verschillende Amerikaanse gerechtjes om van te genieten voor maar € 4,95 per stuk. Daarnaast zijn er verschillende bijgerechtjes te bestellen voor slechts € 1,25. Het leuke aan deze manier van dineren is dat u samen met uw tafelgenoten alles kunt proberen en proeven; net als tijdens ons populaire thema ‘Uitstovers’.
Kiest u er met de gehele tafel voor om typisch Amerikaans te gaan dineren? Dan kan er voor maar € 19,50 per persoon zelfs onbeperkt genoten worden van alle hoofd- en bijgerechtjes! Natuurlijk is er altijd ruimte over voor wat lekkers toe, toch? Sluit dan uw American Dinner af met een dessert voor maar € 3,95 per item. Warme appeltaart, brownies of toch samen een ‘American Coffee Tower’ burgemeester maken? Het kan, en mag allemaal tijdens de American Week bij Het Strandhuis!
Aankomende week is het vanaf maandag 26 februari tot en met zondag 4 maart prima vertoeven bij Het Strandhuis, tijdens de eerste schoolvakantie van het jaar!
Kijk voor meer informatie en om te reserveren op: www.hetstrandhuis.nl/american.

Artikel geplaatst op donderdag 22 februari 2018 - 10:01