Rodi

Hét event voor de (toekomstige) E-Biker
Beleef het E-Bike gevoel tijdens de Kroone Liefting informatie- en testdag

Beleef het E-Bike gevoel tijdens de Kroone Liefting info/testdag. (Archieffoto RM)

LIMMEN - Rijwielhandel Kroone Liefting: dé fietsspecialist voor racefietsen, mountainbikes, E-bikes, tour-, stads- en kinderfietsen staat ook wel bekend als 'een echte snoepwinkel voor de fietsliefhebber'. Eenmaal over de drempel weet je meteen waarom, want de winkel meet maar liefst 2450 m2 fietsplezier, verdeeld over twee verdiepingen. Werkelijk álles op het gebied van fietsen, onderdelen, accessoires, kleding en schoenen is er te vinden.

Zaterdag 2 april staat er van 09.30 tot 17.00 uur een geweldig 3000m2 (binnen- en buiten)event op het programma en wel de test- en informatiedag voor de E-Bike. "Naast de fietsmerken als Cube, Koga, Dutch-ID, Flyer, Gazelle, Giant en Trek zijn er ook merken aanwezig die het fietsen op een E-Bike leuker en compleet maken. En dan hebben we het nog niet eens over de SQ Lab zadels, Cyclon voor onderhoud, Axa voor veiligheid, KMC voor de juiste ketting en Vaude waterdichte tassen", weet Patrick Ebbeling, samen met Dirk de Boer eigenaar van Kroone Liefting.
Wie vragen heeft over het aanschaffen van een E-Bike of wellicht toe is aan een nieuwe E-Bike, is bij Kroone Liefting op 21 april aan het juiste adres voor de fiets die bij (doel) past.

Aantrekkelijke acties

"Elk A-merk beschikt over een ruime vloot testmodellen, van sportief tot de zogenaamde woon/werk modellen. We geven optimale informatie, uitleg over maten en service, laten de voordelen en beperkingen zien van de verschillende motoren en vertellen alles over de actieradius van de verschillende accu`s. Uiteraard gaat deze dag vergezeld van de nodige aantrekkelijke acties die de aanschaf nóg interessanter maken."
Kroone Liefting is gevestigd aan de Rijksweg 137 in Limmen. Zie ook: www.Krooneliefting.nl -events

Artikel geplaatst op dinsdag 10 april 2018 - 16:40