Rodi

Essie’s Foodtruck op Wijkermeer/Kagerweg
Nieuwe lunchgelegenheid op bedrijventerrein in Beverwijk

Bij Essie’s Foodtruck lunch men gegarandeerd met smaak en altijd vers. (foto aangeleverd)

BEVERWIJK - Vanaf maandag 30 spril opent de nieuwe en bijzondere lunchgelegenheid Essie’s Foodtruck op het bedrijventerrein van de Wijkermeer in Beverwijk. Het bijzondere zit hem zowel in de locatie als in het aanbod. Een omgebouwde Spykstaal, bekend van de SRV wagens, is de basis geworden voor een gezellige lunchroom waar men van maandag t/m vrijdag terecht kan voor een (h)eerlijke lunch.


Bij Essie’s Foodtruck lunch men gegarandeerd met smaak en altijd vers. Het aanbod bevat louter verse en huisgemaakte producten. Van een 150gr. rundvlees hamburger tot een verse salade, dagelijks verse soep of een broodje falafal, alles wordt zo duurzaam mogelijk aangeboden. Wekelijks zal er een speciale aanbieding zijn en in de openings week krijgt iedere klant een gratis kop soep.
Essie’s foodtruck is te vinden op het terrein van Party Support aan de Flevoland 11 in Beverwijk. Deze locatie bevindt zich op het bedrijventerrein Wijkermeer/Kagerweg en is daarmee vooral voor de vele bedrijven die in dit gebeid zitten een extra aanvulling op het bestaande aanbod. Even lekker in de lunchpauze naar Essie’s lopen en op het terras plaats nemen om een heerlijk kopje soep en een broodje pastrami te nuttigen. Maar meenemen kan natuurlijk ook. Bij slecht weer is er ook gelegenheid om binnen aan de kleine maar gezellige bar te eten of te bestellen.
Het aanbieden van een lunchgelegenheid is een uitbreiding van het reeds bestaande catering aanbod van Party Support. Essie’s Foodtruck is op werkdagen geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk voor het actuele aanbod en aanbiedingen op www.essiesfoodtruck.nl of meld je aan op de Facebookpagina.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 april 2018 - 13:50