Rodi

Tandprothetische praktijk Arnold Buringa
Nieuw geopend in Heemskerk

Arnold Buringa heeft samen met Lisette Beemsterboer en Robert Verhagen een derde tandprothetische praktijk gerealiseerd. (foto aangeleverd)

HEEMSKERK - De tandprothetische praktijk van Arnold Buringa heeft een vestiging geopend aan de Maerelaan 26. Lisette Beemsterboer, al werkzaam bij de praktijk van Arnold Buringa in Bergen, wordt het vaste gezicht van de nieuwe praktijk. Op zaterdag 26 mei wordt een open dag gehouden.


Klanttevredenheid heeft Arnold Buringa hoog in het vaandel staan. Hij startte 26 jaar geleden in Broek op Langedijk zijn eigen tandprothetische praktijk, die hij 12 jaar geleden verhuisde naar zijn woonplaats Bergen. Inmiddels had hij toen ook al een tweede praktijk geopend in Harlingen. “Ik werd destijds door een vertegenwoordiger uit de branche benaderd. In Friesland bleek een gebrek te zijn aan tandprothetische praktijken. Ik heb dat signaal direct opgepakt en ben er toen zelf begonnen. Dat is nu een bloeiende praktijk”, vertelt hij.
Inmiddels is het tijd voor de volgende stap, een derde praktijk onder zijn leiding. Samen met Lisette Beemsterboer en Robert Verhagen heeft hij deze nieuwe praktijk gerealiseerd. “Lisette en Robert hebben al in verschillende verpleeghuizen in Heemskerk en omgeving gewerkt en vestigen zich nu op een vaste locatie. Het is heel prettig voor ze, dat ze dit kunnen doen in de omgeving die ze al zo goed kennen. Bovendien is de wijze waarop ze hun patiënten behandelen, zeer prettig. Ik heb heel veel vertrouwen in onze samenwerking.”
De praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uitneembare gebitsvoorzieningen, zoals kunstgebitten, plaatjes, implantaat gedragen gebitten (klikgebit) en frames. Een verwijzing van de tandarts is daarbij niet nodig. “Bij ons wordt professioneel gewerkt, wordt goed geluisterd naar de wensen van de patiënten en wordt kwaliteit van hoog niveau geleverd.” Tijdens de open dag op 26 mei is iedereen tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom in de nieuwe praktijk.

Artikel geplaatst op maandag 14 mei 2018 - 14:28