Rodi

Bijeenkomst over rouw voor de zomer
Bij Memoria Uitvaartzorg in Beverwijk

BEVERWIJK - Memoria Uitvaartzorg organiseerde dit jaar meerdere bijeenkomsten rondom rouw. Delen blijkt helen. De bijeenkomsten brachten de deelnemers rust, begrip, hoop, steun, herkenning en ontspanning. Vaak hebben nabestaanden al hele grote stappen gezet, maar hebben zij dit niet door. Voor de zomer begint, organiseert Memoria Uitvaartzorg nog één bijeenkomst op vrijdag 8 juni.


‘’Deze keer kijken we naar het thema het “levensverhaal” in het algemeen. Een thema dat gaat over u’’, aldus Memoria Uitvaartzorg. ‘’We delen verhalen en verdriet, maar ook manieren hoe met een verlies om te gaan. Lijden is een van de krachtigste energieën in het universum, mits men het gebruikt om te groeien. We proberen, ondanks alle verhalen over het gemis, toch steeds de luchtigheid te bewaren. We bespreken het belang van ontspanning, kijken naar uw emoties en gevoelens, de steun van de omgeving, het afscheid en de weg weer terug van overleven naar leven en misschien zelfs weer genieten.’’
De middag wordt wederom geleid door Alternatief Psycholoog, Theoloog en rouwbegeleidster Chantal Visser-de Mol. Uiteraard mag men andere mensen, die zich verbonden voelen met het onderwerp, meenemen.
Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. De bijeenkomst op vrijdag 8 juni van 15.00 tot 17.00 uur in de warme, lichte en liefdevolle ruimte van Memoria Uitvaartzorg, Plesmanweg 400 in Beverwijk. Er geldt een eigen bijdrage van € 10. Graag aanmelden bij Memoria Uitvaartzorg, info@memoriauitvaartzorg.nl of, tel: 06 – 50214371.

Artikel geplaatst op maandag 28 mei 2018 - 13:51