Rodi

Een nieuwe brommobiel voor een vast bedrag per maand

(Foto: aangeleverd)

REGIO – Een nieuwe brommobiel van Microcar of Ligier rijden voor een vast bedrag per maand. Dankzij brom! kan dat nu al vanaf 199 euro per maand voor een periode van slechts twee jaar, vanaf 16 jaar en ouder. Met dit private leaseinitiatief voor brommobielen biedt brom! zowel jongeren als ouderen een opvallend, nieuw mobiliteitsconcept.


Met het nieuwe concept voor brommobielen speelt brom! in op de huidige behoefte van consumenten om de maandelijkse kosten voor mobiliteit duidelijk en overzichtelijk in kaart te hebben. Met een brom! abonnement rij je gedurende twee jaar voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe brommobiel van Microcar of Ligier. Met uitzondering van de brandstof en verzekering zijn alle kosten – waaronder onderhoud – inbegrepen. Klanten van brom! betalen uitsluitend voor het gebruik van hun brommobiel. Na twee jaar leveren ze hun Microcar of Ligier gewoon weer in, of gaan ze een nieuw abonnement voor een nieuwe brommobiel aan.
Brommobiel rijden via brom! is al mogelijk vanaf € 199 per maand met een nieuwe Microcar Dué. Daarnaast biedt brom! keuze uit de Microcar MGO Premium CDI (vanaf € 249 p/maand), Microcar MGO HIGHLAND X (vanaf € 264 p/maand) en de luxueuze Ligier JS50 L Elegance DCI (vanaf € 309 p/maand). Een compleet overzicht van de modellen van brom! is beschikbaar op de website www.mijnbrom.nl.
Autobedrijf Swart Heemskerk nu ook brom!-Expert Sinds 2011 zijn Rob en Suzette Swart van Autobedrijf Swart in Heemskerk brommobieldealer voor de regio Kennemerland. Dankzij de jarenlange ervaring met dit specialistische product is Autobedrijf Swart nu ook aangesteld als brom!- Expert voor deze regio. Een brom!-Expert is dagelijks bezig met brommobielen en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen over de Ligier en Microcar brommobielen, maar ook over de wet- en regelgeving. “Een brommobiel lijkt op een auto, maar is dat zeker niet” weet Rob Swart inmiddels. “Ik ben blij dat wij nu ook dit nieuwe concept mogen aanbieden. En omdat we ook een onafhankelijk autobedrijf zijn, kunnen we ook zonder probleem een auto inruilen”.

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 11:12