Rodi

De Tandprotheticus, specialist voor uw prothese

(Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - Tandprothetische praktijk Gerard Kool is per 14 mei, naast de vertrouwde praktijk in Beverwijk, gestart met een tweede behandellocatie in Heemskerk in de Kliniek voor Tandheelkunde Heemskerk.


Tandprothetische praktijk Gerard Kool is al geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is bijvoorbeeld de volledige prothese deze wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing voor nodig is. "Op verwijzing/samenwerking met een tandarts, implantoloog en kaakchirurg vervaardigen wij geheel zelfstandig ook Partiële en Frame protheses en overkappings/klik protheses op implantaten. Wij maken deze protheses volledig in eigen beheer in onze praktijk in Beverwijk. Wij streven ernaar om een zo hoog mogelijk kwalitatief product af te leveren en werken daarom alleen maar met materialen die aan deze kwaliteit voldoen. De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Een kunstgebit is tenslotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld, deze afstemming is uiterst belangrijk."
"In de loop der jaren hebben wij een uiterst goede relatie opgebouwd met diverse tandartsen, implantologen en kaakchirurgen. Deze relaties zijn nodig tijdens het traject van eigen tanden naar prothese. Wij kunnen u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling."
Voor prothese-dragers is een tweejaarlijkse controle geen overbodige luxe. Door het slinken van de kaken, gaat de pasvorm achteruit en kunnen er allerlei klachten ontstaan. Deze controle is bij ons kosteloos.
Kijk voor meer informatie op www.tppgerardkool.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 12 juni 2018 - 11:06