Rodi

'Superblij dat ik naar de Open Dag ben gegaan!'
Vele kilo’s kwijt en een strakker lichaam bij Afslankstudio Velserbroek

Plaatjes van vóór en na de behandeling. (foto aangeleverd)

VELSERBROEK - ''De Open Dagen bij Afslankstudio Velserbroek zijn een groot succes, waar voor sommige mensen de drempel te hoog is om zomaar binnen te lopen bij de gezellige afslankstudio zijn de Open Dagen net dat zetje in de rug'', zegt eigenaresse Annet Kortekaas. Iedereen is elke dag welkom voor advies op het gebied van afvallen en huidverzorging, maar niet iedereen durft zomaar binnen te stappen.


Tijdens de Open Dagen kan iedereen een gratis intakegesprek krijgen t.w.v. € 29,95, wordt de BMI meting gedaan, het vetpercentage en gewicht uitgerekend en krijgt men advies wat de beste afvalmethode is om het doel samen te bereiken! Zo ook Prisilla die tijdens een Open Dag advies ging vragen en nu na vijf behandelingen Cryolipolyse (vet bevriezen) en een BIO HCG kuur de gelukkigste vrouw op aarde is.
''Ik wilde zo graag afvallen en weer een strakker lichaam krijgen maar wat ik ook probeerde het wilde gewoon niet lukken. Iedere week opnieuw ging ik beginnen om na een paar dagen weer in mijn oude patroon te belanden. De dames van Afslankstudio Velserbroek zijn heel aardig, behulpzaam en willen maar één ding: samen het gewenste resultaat bereiken. En dat is gelukt!'', aldus een blije Prisilla.
Annet heeft altijd het allernieuwste op het gebied van afvallen, de Cryolipolyse is echt uniek, vele centimeters verdwijnen per behandeling en het vet blijft definitief weg. Om geen wachtlijsten te krijgen heeft Annet verleden week haar vijfde apparaat aangeschaft. Annet: ''We willen iedereen kunnen helpen zonder dat je weken moet wachten. Voor de warme zomerdagen is er nu Avi Slank Detox thee. Zeer dorstlessend en je valt er makkelijk vanaf, voor slechts € 20,- valt u snel drie tot vijf kilo af.''
Ook op het gebied van huidverzorging zijn de nieuwste crèmes weer in de salon aanwezig. De lifting en contouring crème voor huidproblemen, vertraagt de veroudering, reduceert de diepere lijntjes, rimpels en verslapte gezichtscontouren. Het legt de focus op lifting, versteviging , toning en elasticiteit. Maandag start 'de Afslanken op maat adviesdagen' en kunt u vrijblijvend binnen lopen voor advies! Gewoon doen en ook u gaat strak de zomer in! Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek. Tel. 023-5490556.

Artikel geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 - 17:49