Rodi

Grillfathers, grillgoeroes en grillmasters gezocht!

(Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - Grillfathers, grillgoeroes en grillmasters opgelet! Kom zaterdag 11 augustus naar het Brafoer BBQ Beest 2018 en maak kans op de titel Brafoer BBQ Beest 2018.


Brafoer organiseert de Brafoer BBQ Beest 2018, dé barbecuewedstrijd van het jaar. Het is de eerste editie van deze spannende wedstrijd. Maximaal 25 teams zullen de grillige strijd aan gaan voor de felbegeerde titel, een grote bokaal en een leuke geldprijs.
Onder de linden worden door Tegel Beverwijk 25 Big Green Eggs geplaatst. Deelnemers kunnen er voor kiezen om alleen of in een team van twee personen mee te doen.
Nodig vrienden en familie uit, want bij iedere Big Green Egg staan twee tafels waaraan twintig proevers kunnen genieten van de te bereiden gerechten; vis, vlees en vegetarisch. Dit alles onder bezielende leiding van een-tikkeltje-strenge-jury bestaande uit Brafoer chef Jos Paulissen, vlog-ster Sophie Nieuwboer en aan het hoofd niemand minder dan chef Julius Jaspers. Schrijf je nu in!
Naast eten en drinken kan er ook gedanst worden. Diverse lokale muzikanten zullen hun opwachting maken op het festivalterrein.
Kijk voor de spelregels en voor meer informatie voor deelnemers én voor proevers op https://www.brafoer.nl/bbqbeest/.

Artikel geplaatst op donderdag 19 juli 2018 - 15:00