Rodi

Daluccio maakt ruimte voor voorjaarscollectie

Ruud Snoek van DaLuccio laat zien hoe hoog de kortingen zijn! (foto aangeleverd)

BEVERWIJK - Voor DaLuccio menswear,gevestigd aan de Breestraat in Beverwijk, ingeklemd tussen H&M en Miss Etam, begint het einde van het winterseizoen in zicht te komen. Na de opening, eind september 2018, wisten velen de weg naar deze winkel in herenmode vinden. De reacties zijn dan ook zeer positief. Dit geldt dan zowel voor de eigentijdse inrichting als het geboden assortiment.


Voor de komende weken moet er dan ook weer ruimte gemaakt worden voor de voorjaarscollectie die binnen komt. Heel veel artikelen zijn dan ook vanaf nu zeer aantrekkelijk geprijsd. De laatste truien, overhemden, colberts en jacks van Dstrezzed, Matinique, Companeros, 2blind2c, twinlife, No Excess en Tom Tailor Denim gaan dan ook met 50% de deur uit.
Omdat de winter nog maar net begonnen is, kan het een goede reden zijn om nog een mooi artikel voor een zeer lage prijs te scoren. Schroom niet om binnen te lopen, de winkel is zeer laagdrempelig en de mensen van DaLuccio zullen u met alle plezier weg wijs maken in hun winkel. Dit kan al dan niet onder het genot van een bakje koffie of wat anders!
Daluccio is de gehele week geopend van 10.00 tot 17.30 en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Maandag is DaLuccio gesloten. Ook op de laatste zondag van de maand is DaLuccio geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op maandag 28 januari 2019 - 16:24