Rodi

Klantenavond 'Zien is geloven!'
Op vrijdagavond 8 februari in Centre Cosmetique Carmen

De huidspecialisten voorzien je van het best mogelijke advies. (foto aangeleverd)

BEVERWIJK - Op vrijdagavond 8 februari organiseert Centre Cosmetique Carmen een klantenavond. Tijdens deze avond kun je kennismaken met de Sqinno Observ 520, het nieuwe innovatieve huidscanapparaat. Daarnaast introduceert het instituut cosmetisch arts drs. M. Yalaniz van Doctor Face, waarmee een samenwerking is gestart. De avond start om 19.30 uur en is vrij toegankelijk, ook als je geen klant bent.


Observ 520

Zien is geloven! Met de Observ 520 is het mogelijk om jouw gezichtshuid in zes verschillende huidanalyse-modi vast te leggen en te beoordelen. Doordat ook diepere huidlagen haarscherp in beeld worden gebracht, worden huidproblemen en -aandoeningen direct zichtbaar. Hierdoor zijn de huidspecialisten in staat je van het best mogelijke advies te voorzien, en behandelingen zo effectief mogelijk in te zetten. De resultaten hiervan kunnen vervolgens inzichtelijk gemaakt worden met een nieuwe scan. Tijdens de klantenavond vertellen ze er graag meer over.
Natuurlijk resultaat

Ieder mens is mooi op zijn of haar manier. De cosmetisch arts van Doctor Face zet graag zijn passie voor de cosmetische geneeskunde in om het mooiste in je naar boven te halen. Dat begint bij het zorgvuldig aanhoren van jouw wensen. Doctor Face streeft er altijd naar om natuurlijke resultaten te behalen waarbij rekening gehouden wordt met de natuurlijke verhoudingen in het gezicht. De kunst in dit vak is om verbetering aan te brengen daar waar jij dat wenst, zonder dat een ander meteen door zou hebben dat je bent behandeld. Behandelingen van Doctor Face kunnen op woensdagen worden ingepland.
Je vindt Centre Cosmetique Carmen aan de Begijnenstraat 20 te Beverwijk. De avond start om 19.30 uur en je kunt vrijblijvend binnenlopen tot 21.00 uur.

Artikel geplaatst op woensdag 06 februari 2019 - 14:33