Rodi

Voortaan verder als Ambiance IJmond
Beverwijk krijgt Ambiance!

(foto aangeleverd)

BEVERWIJK - Markiezenfabriek Noord-Holland is al decennialang een begrip in de regio Beverwijk als hét adres voor markiezen en alles wat met zonwering te maken heeft. Vanaf 1 februari is dit familiebedrijf de nieuwste vestiging van Ambiance, de grootste zonweringspecialist van Nederland! Een mooi moment om ook een nieuwe naam te omarmen. Markiezenfabriek Noord-Holland zal verder gaan onder de naam Ambiance IJmond. Door de aansluiting bij de formule is het assortiment uitgebreid met een complete en kwalitatief hoogwaardige collectie zonwering, terrasoverkappingen en buitenlevenproducten.


“Sinds de jaren 30 van de vorige eeuw is het doel om onze klanten maximaal te laten genieten in en om hun huis. De laatste jaren zien we de trend dat mensen steeds vaker én langer willen genieten van het buitenleven waardoor binnen en buiten steeds meer in elkaar over gaan”, vertelt Ingrid Heijnen, de helft van het ondernemerspaar. “Daardoor kunnen we onze klanten voorzien van een totaaladvies op gebied van sfeer, lichtregulatie en temperatuurbeheersing voor hun binnen- en buitenruimtes.''
Frank van Kerkwijk vult aan: “Na al die jaren is Markiezenfabriek Noord-Holland een gevestigde naam in de regio IJmond. Dat biedt onze klanten het vertrouwen dat we goed werk leveren. Toch dekte de naam de lading niet meer. We zijn al lang niet meer alleen een markiezenfabriek maar een totaalleverancier van zonweringsoplossingen.”
De aansluiting bij Ambiance was voor de ondernemers een logische stap. “De keuze voor Ambiance past perfect bij onze filosofie dat je moet doen waar je goed in bent. De naam Ambiance IJmond laat zien dat we een uitgebreid assortiment voeren én regionaal actief zijn. Voor ons dus een logische keuze.''
Ambiance zorgt voor een uitgebreid assortiment, constante kwaliteit, goede prijzen en marketingondersteuning. ''Wij kunnen ons daardoor volledig focussen op het goed adviseren van klanten, zorgen voor een vakkundige montage en alles wat daarbij komt kijken. Een samenwerking waar zowel wij als onze klanten dus direct van profiteren”, licht Van Kerkwijk toe.
Ambiance staat voor sfeer en dat merk je direct zodra je de volledig nieuw ingerichte showroom van Ambiance IJmond binnenstapt. De showroom is aangepast aan het inspirerende showroomconcept van Ambiance. “De producten staan op ware grootte opgesteld zodat men echt kan ervaren hoe het product er bij hen thuis uit gaat zien. Door de ruime keuze uit opties, kleuren en doeken helpen we de klant het product helemaal naar hun eigen wensen en leefsituatie aan te passen”, besluit Van Kerkwijk.
Benieuwd wat Ambiance IJmond in huis heeft? Kijk dan op www.ambiance.nl/ijmond of kom vanaf 1 februari naar de geheel vernieuwde showroom. De eerste weken zijn er tevens diverse aantrekkelijke openingsacties.
Ambiance IJmond, Beijneslaan 51,1947 HK Beverwijk. Tel: 0251-226047.

Artikel geplaatst op zondag 10 februari 2019 - 12:54