Rodi

Tof Bloemen in Geesterduin bestaat 1 jaar!

CASTRICUM - Tof Bloemen in winkelcentrum Geesterduin bestaat 1 jaar. Daarom krijgt iedere klant op donderdag 10 maart tussen 15.00 en 16.00 uur een gratis 'Tof' cadeautje.


Het geheim voor het succes van Tof Bloemen is consequent vasthouden aan sfeer, kwaliteit en een duidelijke bewuste keuze in assortiment. "Onze mensen zijn kritisch op wat er wel en niet in de winkel komt. Grote dank gaat uit naar ons topteam dat achter ons staat!"aldus de Daniëlle van Tof Bloemen.
Tof Bloemen biedt een breed aanbod van zeer verse snijbloemen, planten, Tof-concepten en kant en klaar boeketten in elke prijsklasse. Zij richten zich op een breed publiek. De moderne consument is een individu met specifieke wensen en behoeften en wil graag 'beleven' bij Tof Bloemen. Beleving zorgt voor emotie. "Samen met u gaan wij zorgen voor deze emotie. In de 'toffe' en overzichtelijke winkel kunt u als consument rustig uw boeket uitzoeken. Ook kunt u zelf aangeven hoe uw boeket gemengd gaat worden. Tof Bloemen zal door haar manier van persoonlijke benadering, assortiment en aanwezigheid 7 dagen per week zorgen voor een uitgebreide bloemen beleving."
Tof Bloemen gevestigd aan Geesterduin 30 in Castricum staat zeven dagen per week voor haar klanten klaar. Meer informatie via www.tofboeket.nl of castricum@tofboeket.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 februari 2016 - 15:01