Rodi

DEEN heropent supermarkt aan Torenstraat

Eén van de noviteiten in de 'nieuwe' Deen: klanten kunnen zélf eenvoudig en vers yoghurt tappen en muesli toevoegen. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De DEEN-supermarkt aan de Torenstraat in Castricum is verbouwd én vergroot. Sinds afgelopen week winkelen klanten in een gloednieuwe winkel. De supermarkt is maandenlang verbouwd, evenals de afdelingen met bloemen en planten, groenten en brood. De nieuwe supermarkt is 1800 vierkante meter groot en daarmee de op één na grootste DEEN-winkel!


De vernieuwde DEEN - in totaal 300 vierkante meter vergroot - beschikt over nieuwe stellingen, koelingen, kassa's en ruimere versafdelingen. Zo kunnen klanten kiezen uit nog meer bloemen en planten, maar ook de groente-, fruit-, vlees- en broodafdelingen zijn fors ruimer geworden. Nóg meer ruimte voor de gewaardeerde kaas-, brood- en groenteproducten waarvoor klanten speciaal naar DEEN komen. En al deze producten zijn natuurlijk verkrijgbaar voor lage prijzen.

Vers

Supermarktmanager Thorsten Seeburger is zeer blij met de vergroting van de supermarkt in Castricum: "Vers en biologisch is onze trots. De nieuwe broodbakkerij in de winkel, waar de hele dag brood wordt gebakken, en de boetiek met verse kaas- en vleeswaren geven de winkel een ambachtelijke uitstraling. De versafdelingen zijn fantastisch uitgebreid en bieden de klanten veel gemak. Een nieuwe winkel is bovendien ook prettig werken voor al onze medewerkers." De inkoop van alle versproducten, groenten en fruit, brood en banket en bloemen en planten, heeft Deen al sinds jaar en dag in eigen beheer. Opvallend zijn dan ook de uitstekende versafdelingen.
DEEN Castricum is maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 21.00 uur. Zondag kunnen klanten van 09.00 tot 19.00 uur in de supermarkt terecht.

Artikel geplaatst op zondag 13 maart 2016 - 08:55Reacties (0)


Reageer