Rodi

- ADVERTORIAL -
Kantoorboekhandel Laan is ‘responsive’

Het team van Kantoorboekhandel Laan. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - ‘Responsive’ betekent tegenwoordig of je site ook goed te lezen is op tablet en smartphone. Maar in goed Nederlands betekent het zoveel meer: toegankelijk, sympathiek, aanspreekbaar, benaderbaar, toeschietelijk, voorkomend, beleefd, beschaafd, wellevend.

“Wij hebben een sterke voorkeur voor boeken, maar geven ook om kantoorartikelen, in hoeverre je daar dan om kan geven. We zijn gek op onze stenen winkel, maar we zijn nu ook trots op onze vernieuwde internetwinkel; www.kantoorboek.nl , waar bijna alle artikelen binnen 24u verwerkt worden. Bij u thuis, of bij ons.
Op onze webwinkel, Kantoorboek.nl, kunt u zien of we een boek of kantoorartikel voorradig hebben. U kunt het dan reserveren, bestellen en ook thuisbezorgd krijgen! Maar het is natuurlijk reuze handig als u het meteen wilt afhalen. Een boek voor een afscheidscadeau, een cartridge voor een werkstuk, of een flipover voor een seminar. Als u 24u kunt wachten, dan kunt de bestelling van boven 15 euro voor hetzelfde geld thuis laten bezorgen. Want dat kost niks extra! Ook op www.kantoorboek.nl zien we u graag.”
Team Kantoorboekhandel Laan

Artikel geplaatst op zondag 03 april 2016 - 14:40