Rodi

'Kinderen worden centraal gesteld'
Kids First Mediation: succesvolle begeleiding bij echtscheiding

Danique van Es. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Met een werkwijze die anders is dan anders, is Kids First Mediation uiterst succesvol gebleken in de begeleiding van ouders en kinderen bij echtscheiding en conflicten binnen het (samengestelde) gezin. De kinderen worden centraal gesteld.


Tijdens het mediation-traject is het voor een succesvolle afloop cruciaal om juist ook aandacht te besteden aan alle emoties die er nu spelen. Het is essentieel om zo snel mogelijk de angel uit een eventueel conflict te halen, en een nare vechtscheiding te voorkomen. Zodat er gebouwd kan worden aan een solide basis voor de toekomst. Waarin man en vrouw gescheiden verder gaan, maar samen ouders blijven.
Bij Kids First Mediation kan men er vanuit gaan dat ook de praktische zaken goed geregeld worden. "Als financieel echtscheidingsadviseur mogen wij begeleiden bij de financiële en fiscale aspecten van een echtscheiding. Er moet immers een hoop worden geregeld. Jullie ontvangen deskundige begeleiding en goed advies tegen een vaste lage all-in prijs. De beslissingen maken jullie zelf en daardoor is er veel mogelijk en worden afspraken beter nageleefd. Ook als jullie reeds gescheiden zijn (aanpassing ouderschapsplan, alimentatie, verstoorde verstandhouding, stiefouderschap) kun je de hulp inschakelen van Kids First Mediation", aldus Danique van Es van Kids First Mediation.
Neem voor meer informatie contact op via tel. 0251 700263 of kijk op www.kidsfirstmediation.nl voor een gratis kennismaking.

Artikel geplaatst op zondag 17 april 2016 - 13:59