Rodi

-ADVERTORIAL -
Ford en Profile Martijn Kooijman viert jubileum met nieuw onderhoudsconcept

Ford en Profile Car & Tyreservice Martijn Kooijman bestaat 60 jaar en heeft een nieuw onderhoudsconcept op het gebied van onderhoud en reparaties geïntroduceerd. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM – Ford en Profile Car & Tyreservice Martijn Kooijman uit Castricum bestaat deze maand 60 jaar en heeft een nieuw onderhoudsconcept op het gebied van onderhoud en reparaties geïntroduceerd. De Profile vestiging in Castricum behoort tot de eerste groep van Profile vestigingen in Nederland die de Pro’s mag voeren. De Pro’s van Profile bieden de consument transparantie, service en gemak. In de komende maanden zal dit concept verder worden uitgerold over de andere locaties.


De viering van het 60 jarig bestaan valt heel mooi samen met de introductie van het nieuwe concept. Martijn Kooijman: “Het is een verdere invulling van de onderhoudspropositie die al door enkele Profile ondernemers wordt aangeboden en ligt in het verlengde van de naamswijziging van Profile Tyrecenter naar Profile Car & Tyreservice in 2015. Wij blijven vanzelfsprekend het merk Ford vertegenwoordigen zoals we dat al 60 jaar doen. Dit concept is voor ons een prachtige aanvulling voor alle klanten die een ander merk rijden. Wij deden naast Ford al onderhoud en schadeherstel aan alle merken maar nu zijn we in staat om nog beter en scherper te calculeren, kwaliteit te leveren en hopen hiermee een nog bredere klantenkring te kunnen verwelkomen."
Om de steeds kritischer wordende consument tegemoet te komen, introduceert Profile de Pro's: acht garanties op het gebied van transparantie, service en gemak. Vooraf krijgt de klant een duidelijke offerte, zodat hij precies weet waar hij aan toe is. Hij kan kiezen tussen basis- of fabrieksonderhoud en krijgt op onderhoud, reparatie en banden standaard een jaar garantie. In dat jaar krijgt hij gratis pechhulp, 24/7 in heel Europa.
Een bezoek aan een Profile Car & Tyreservice moet natuurlijk een prettige ervaring zijn. Daarom een gastvrije ontvangst met goede koffie en gratis wifi, brengt een expert gratis de banden op spanning en zorgt hij indien nodig voor een (gratis) vervangende auto. "De vestigingen die Pro’s van Profile mogen voeren voldoen aan strenge eisen", aldus Martijn Kooijman, van de gelijknamige Profile Car & Tyreservice vestiging in Castricum. "We gebruiken technisch hoogwaardig gereedschap en houden het personeel met behulp van opleidingen en trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. We zijn er erg trots op dat we dit nieuwe concept mogen gaan uitdragen."
Meer informatie over de Pro’s van Profile is te vinden op www.profile.nl/pro.

Artikel geplaatst op donderdag 26 mei 2016 - 12:47


Reacties (0)


Reageer