Rodi

-ADVERTORIAL-
Charles Dekker van One Point
Alweer ruim 1 jaar in Limmen met Dorn Methode

LIMMEN - Inmiddels is de praktijk van Charles alweer ruim een jaar gevestigd in Limmen. Met zijn praktijk voor rugklachten behandelt hij mensen uit het gehele land met de Dorn Methode. Volgens Charles worden (rug)klachten vaak veroorzaakt door een (functioneel) verschil in beenlengte, waardoor het bekken en wervelkolom scheef komen te staan. Dit kan leiden tot een diversiteit aan klachten. De behandeling is zacht, moeiteloos en wordt vaak als prettig ervaren.


Ook is One Point al ruim een jaar dealer van het merk Backjoy, waarmee je de zithouding sterk verbetert en je de druk op de onderrug wegneemt bij het zitten.
Herkent u een of meerdere van de volgende symptomen; moeite met bukken, na een tijdje te hebben gezeten, stram en stijf opstaan, na een tijdje te hebben stilgestaan, bijv. met winkelen, of bij bijv. een staand beroep, een zeurend gevoel in onderrug en bil(llen), is u verteld dat u een beenlengte verschil heeft en zooltjes in de schoen(en) heeft en het gevoel hebben dat de klachten niet overgaan, heeft u al diverse therapieën ondergaan, maar blijven de klachten steeds terug komen, pijn tussen de schouderbladen, pijn in knie(en) heup, nek en/of schouders, moeite met links en/of rechts kijken, vaak duizelig en/of hoofdpijnen? Dan is het zinvol eens een afspraak te maken. Of misschien wilt u eens ‘proefzitten’op een backjoy sit smart? Ook dat is geen probleem!
Vaak zijn twee behandelingen al genoeg. Charles heeft inmiddels zeer veel mensen geholpen met een enorm resultaat. Zijn praktijk is te vinden aan de Schipperslaan 1b te Limmen.
Kijk op www.rugklachtenlimmen.nl voor ervaring van anderen, of bel 06 156 83487.

Artikel geplaatst op zondag 18 juni 2017 - 10:19