Rodi

Nieuwe tandarts bij TCN Castricum
Open huis tandtechnisch laboratorium op 30 september

Maria Ciascai wordt de nieuwe tandarts bij TCN Castricum. (foto aangeleverd)

CASTRICUM - Marina Janssen heeft besloten om TCN Castricum te verlaten. Zij wilde graag dichterbij huis werken in verband met haar gezin. Marina heeft met veel liefde bij deze praktijk gewerkt. Zij heeft een bijzondere band met de patiënt en gaat dit ook missen. Zij wil iedereen hierbij bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen.


Maria Ciascai wordt haar opvolgster, zij wordt de nieuwe tandarts bij TCN Castricum. Zij studeerde in 2010 af aan de faculteit tandheelkunde van de Universiteit van Cluj-Napoca, Roemenie. Zij doorliep talloze postuniversitaire cursussen betreffende esthetische en kwalitatieve tandheelkunde. Een van haar favoriete studiegebieden is de minimaal invasieve tandheelkunde waarbij zo veel mogelijk gezond tandweefsel wordt bespaard. Recente training heeft haar kennis van nieuwe behandelmogelijkheden gegeven, waaronder facings en esthetische restauraties van de voortanden.
Haar professionele maar tegelijkertijd vriendelijke en ontspannen benadering stelt nerveuze patiënten en kinderen direct op hun gemak. Daarbij weet zij goed te luisteren en zal altijd van te voren uitleggen welke behandeling het meest geschikt is voor de persoonlijke situatie. Maria is blij deel uit te maken van het TCN-team dat haar inzichten deelt van zorg waarin de patiënt centraal staat en zij kijkt ernaar uit om patiënten welkom te mogen heten met haar vriendelijke en open instelling. Wanneer zij niet bezig is met het beoefenen van haar passie voor tandheelkunde besteedt zij haar tijd aan reizen, zwemmen, lezen of fietsen.
Op zaterdag 30 september is er open huis bij TCN Castricum. Dit duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Patiënten kunnen dan onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met Maria Ciascai. Ook al is men geen patiënt van TCN, men is van harte welkom om kennis te maken met de moderne praktijk van TCN.
Het tandtechnisch laboratorium verzorgt de volgende demonstraties: digitaal scannen van de mond- er is geen vervelende afdruk meer noodzakelijk; digitale prothese- de nieuwste ontwikkelingen op prothese gebied; airaligner - de onzichtbare beugel; trysmile - bekijk live hoe mooi de tanden eruit kunnen zien. Meer info www.tcn.me.

Artikel geplaatst op woensdag 27 september 2017 - 10:49