Rodi

Genieten, lukt dat nog?

De Mindfulnesstraining van Blomcoaching.nl is beslist niet zweverig maar nuchter met beide voeten stevig op de grond. (Foto: Blomcoaching)

CASTRICUM - Lukt het jou nog om spontaan een kwartier in het zonnetje te zitten? Zonder opgejaagd gevoel, zonder piekeren en spanning om zorgen die er zijn. Het lijkt simpel maar toch is chronische stress voor veel mensen realiteit. Eén op de zeven werknemers zit opgebrand thuis. Voor hen is de weg naar herstel lang, pijnlijk en verdrietig.


Wie dit liever tijdig wil voorkomen kan leren bewuster te leven en overmatige stress te vermijden. Door een Mindfulnesstraining te volgen, vaak met vergoeding door de werkgever. In acht weken leren om bewuster te leven, minder te piekeren en beter te slapen met behulp van meditatieoefeningen. De Mindfulnesstraining van Blomcoaching.nl is beslist niet zweverig maar nuchter met beide voeten stevig op de grond.
Op 16 en 19 april starten nieuwe groepen in Castricum (maandagochtend) en Uitgeest (maandagavond en donderdagavond). Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.blomcoaching.nl of bel Annelies Blom (VMBN cat.1) op 06-24447688.

Artikel geplaatst op maandag 12 maart 2018 - 14:25