Rodi

EasySlim.nu helpt iedereen snel strak in het vel

Sinds november 2017 is Karin van Twuyver de trotse eigenaar. (foto aangeleverd)

LIMMEN - Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Cellulite, slappe huid, striae en overtollig vet en vocht wegwerken zonder dat men zich daarvoor in het zweet hoeft te werken. Het enige wat te doen is een aantal keer, de een meer dan de ander, met pads aangesloten te worden aan een geavanceerd apparaat dat door de unieke combinatie van ultrasound en elektrostimulatie ervoor zorgt dat je plaatselijk afslankt. Denk aan 4 tot 28 centimeter na de proefbehandeling. ‘’Dat is onze garantie”, aldus een lachende Karin. ‘’Wie niet minimaal 4 cm verliest, betaalt ook niet.”

De kracht van het apparaat is dat het vetcellen leegt en tegelijkertijd spieren opbouwt. Het apparaat belast de spieren tot wel 94% terwijl met gewoon sporten een maximale belasting van 28% wordt bereikt. De methode is dus niet eens te vergelijken met sporten. Sinds de introductie van Easyslim.nu, een kleine drie jaar geleden, zijn er al meer dan veertig vestigingen in Nederland en straks ook in Duitsland en België.
Sinds november 2017 is Karin van Twuyver de trotse eigenaar van een eigen vestiging in Limmen. Nieuwsgierig? Aanmelden voor een proefbehandeling kan nu voor 39,00 euro (normaal 69,00 euro). Deze aanbieding is geldig tot 30 april 2018. Bel 06-85852603 of mail naar limmen@easyslim.nu. Online boeken kan ook via www.easyslim.nu

Artikel geplaatst op maandag 12 maart 2018 - 22:16