Rodi

Storende klacht? Homeopathie Noord-Holland!

CASTRICUM - Terugkerende ontstekingen, hoofdpijn, hooikoorts, darmproblemen? Stressklachten, niet goed slapen, slechte concentratie? Homeopathie biedt een goed alternatief bij allerlei soorten klachten.


Saskia Olivier van Homeopathie Noord-Holland vertelt: “Homeopathie is een milde, natuurlijke geneeswijze, met hele goede resultaten. Ik neem de tijd voor de cliënt en onderzoek samen met de cliënt de lichamelijke, mentale en emotionele klachten. Dan schrijf ik een homeopathisch geneesmiddel voor dat precies past bij die cliënt. Daardoor voelt de cliënt zich niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en emotioneel beter. Natuurlijk kan homeopathie ook heel goed naast de reguliere geneeskunde worden toegepast.“
Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. De meeste zorgverzekeringen vergoeden klassieke homeopathie in het aanvullende pakket. Het gaat dus niet ten koste van het eigen risico. Meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak of bezoek de website. Saskia Olivier, Homeopathie Noord-Holland. Oude Parklaan 111, Castricum. Meer informatie? www.homeopathie-noordholland.nl, info@homeopathie-noordholland.nl, tel. 06-29566438.

Artikel geplaatst op maandag 04 juni 2018 - 15:25