Rodi

Laatste kans bij leegverkoop Johwin in Limmen

LIMMEN - Slaapkamerspecialist Johwin in Limmen heeft naar eigen zeggen een bijzonder rijke geschiedenis. "Al meer dan 25 jaar door de decennia heen altijd een vertrouwd adres waar menig Limmer een bed, matras, bedbodem of volledige slaapkamer aanschafte." Echter, aan alles komt een eind. Zo sluit Johwin na ruim 25 jaar zijn deuren. Voor het echt zover is, kunnen mensen nog wel profiteren van zeer hoge kortingen tijdens de leegverkoop.


Johwin is momenteel bezig om de magazijnen leeg te maken. Daarnaast is er de afgelopen tijd veel nieuwe voorraad aangevoerd om een mooie selectie te kunnen bieden. Naast volledige bedsystemen van bekende merken zoals M line treffen mensen onder meer ook slaapkamermeubels, boxsprings, badjassen en nog veel meer aan. Allemaal tegen hoge kortingen, die beginnen bij 25 procent en op kunnen lopen tot wel 75 procent. Er is nieuwe aanvoer van diverse bekendere merken, waaronder Ubica, Vossen, Drakacel, Caresse, Cinderella en M line. Johwin verkoopt alle producten mét de fabrieksgarantie. "Dankzij de ruime selectie is er voor iedereen, ongeacht slaapstijl en lichaamstype, een passend bed, bedbodem of matras te vinden. Uw toekomstige bed moet immers goed bij u passen om zo een perfecte nachtrust te krijgen", aldus Johwin.

Rode stip

Johwin biedt een deel van het assortiment ook aan met een rode stip. Dit zijn artikelen waar er vaak slechts één of enkelen van zijn. Deze worden dan verkocht voor de helft van de helft. De voorraad van deze artikelen met stip is zeer beperkt.
Meer dan bedden

"Hoewel wij bekend staan als beddenspecialist, bieden we nog veel meer aan dan alleen complete bedsystemen. Zo zijn er momenteel ook nog luxe badjassen en badtextiel van het bekende merk Vossen op voorraad die voor de helft van de reguliere prijzen weg mogen."
Het team van Johwin ontvangt mensen graag in de showroom aan Rijksweg 127 in Limmen. Meer informatie is te verkrijgen via tel.: 072-5053401 of de website: www.johwin.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 10:21