Rodi

The Vintage Store ontruimt wereldberoemd hotel

"Wij zijn er trots op dat een wereldwijd gerenommeerd bedrijf als NH-Hotels nu één van onze opdrachtgevers is." (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM/HEEMSTEDE - Medewerkers van The Vintage Store zijn afgelopen week begonnen met het ontruimen van 260 kamers in het Barbizon Hotel in hartje Amsterdam, nabij het Centraal Station. Een grote uitdaging, natuurlijk. Zelfs in het weekend wordt doorgewerkt om alles netjes op tijd en volgens planning af te krijgen. Het hotel wordt grondig gerenoveerd en gaat hiervoor zelfs vier maanden dicht.


'Twee maanden vooraf zijn we al begonnen met de planning. Afvalbakken, vrachtauto's die de goederen moeten gaan wegbrengen. Handjes die ons kunnen ondersteunen, welke werkzaamheden gaat wie uitvoeren. Wie is de leidinggevende ter plaatse", vertelt een medewerker van The Vintage Store. "In de eerste week dat het hotel gesloten was liepen er toch nog 130 werklieden over de vloer, dit vereist een goede planning en een duidelijke afstemming met de andere partijen." Diverse goederen uit dit beroemde vijfsterrenhotel als lijstwerken, stoelen, lampen, kleden, kluisjes, wijnkoelers en dienbladen liggen nu in de winkel aan de Cruquiusweg in Heemstede. "Omdat deze nu in grote aantallen worden aangeboden zijn alle artikelen zeer laag geprijsd. Het is dan ook aan te raden weer eens langs te gaan en deze collectors items te zien en te bemachtigen."
Steeds meer mensen in Heemstede en omstreken doen een beroep op de ontruimingservice van The Vintage Store. In de afgelopen maanden heeft het bedrijf vele particulieren op weg mogen helpen bij het ontruimen van hun huis. "Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte", klinkt het. "Hotels ontruimen, ook daar draaien wij tegenwoordig onze hand niet meer voor om. In de maand juni hebben wij Hotel Doelen in hartje Amsterdam mogen ontruimen (85 kamers), het Malie Hotel in Utrecht is ontruimd en de eerste twee fases van het Nova Hotel in Amsterdam zijn afgerond en dan nu het Barbizon Hotel. Wij zijn er trots op dat een wereldwijd gerenommeerd bedrijf als NH-Hotels nu één van onze opdrachtgevers is. Mede door dit grote project hebben wij meer handjes nodig en dit geeft onze missie (mensen helpen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het recycle van goederen, red.) weer een juiste invulling."
Ook een huis of bedrijf professioneel uit laten ruimen? Neem voor meer informatie contact op met The Vintage Store: tel. 023-7600477.

Artikel geplaatst op donderdag 21 januari 2016 - 13:56