Rodi

Het licht zien bij Home Made By_Ree

Home Made By Ree. (Foto: aangeleverd)

HEEMSTEDE - Binnenzonwering heeft verschillende functies en ze komen voor in vele soorten en maten. De gepassioneerde woonspecialisten van Home Made By_REE helpen graag met de zoektocht naar de perfecte binnenzonwering voor het interieur.


Een duette bestaat uit twee laagjes gevouwen stof, die zich als een harmonica openvouwt wanneer je deze opent. Bij duettes worden de koordjes helemaal weggewerkt. Dit type raamdecoratie is isolerend, geluiddempend en energiebesparend.
Plisségordijnen zijn zeer verduisterend. Houd er rekening mee dat er door de openingen van de touwtjes altijd wat licht schijnt. Mocht je een ruimte echt compleet willen verduisteren, dan is een plissé met honinggraatstof geschikt.
Jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen waarbij je gemakkelijk zelf de lichtinval kunt bepalen. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals textiel, hout en kunststof.
Duo rolgordijnen bestaan uit twee horizontale banen: een transparante en een niet-transparante baan. Hierdoor creëer je met een duo rolgordijn gemakkelijk een unieke lichtinval in huis.
Als er grote ramen moeten worden verduisterd, dan zijn paneelgordijnen erg geschikt. Dit type raambekleding bestaat uit een brede stofbaan die aan de boven- en onderkant op een roede wordt geschoven.
Met vouwgordijnen kun je zelf beslissen hoe hoog je de gordijnen ‘opvouwt’. Er zijn twee soorten vouwgordijnen: roman blinds (zakelijk) en austrian blinds (landelijk interieur).
HOME MADE BY_REE, Binnenweg 89-91, Heemstede. Tel. 023-5286479 of kijk op www.homemadeby-ree.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 april 2017 - 15:23Reacties (0)


Reageer